​Professionel laserskæring, kantpres, pladebukning og opkortning.

​Co2 Laserskæring

​15 mm Rustfast stål, 20 mm Alm. stål, 12 mm Aluminium!

Rustek a/s er i besiddelse af et effektivt og stabilt Co2 laserskæreanlæg, der med sine 4000 Watt gør os i stand til at udføre laserskæring i alle gængse materialer samt tykkelser. Helt eksakt kan vores laserskæreanlæg skære 15 mm Rustfast stål, 20 mm Alm. stål og 12 mm Aluminium.

Rustek's laserskæreanlæg er forsynet med vekselbord, dette gør os i stand til at udføre meget økonomisk laserskæring med anlægget. Disse forhold gælder også ved tynde materialer og mange plader, da vi her kører udelukkende med bemanding af veksel bordet, til aftagning af færdige emner, samt pålægning af nye plader.

Rustek's laserskæreanlæg er ydermere forsynet med en ”dør” der gør det muligt at åbne hele fronten på maskinen, dette er en kæmpe fordel ved mindre serier og enkelt styk.

Rustek's LVD CO2 laserskæreanlæg er et utroligt fleksibelt og stabilt anlæg.

​Vore leveringstider er under normale forhold 4 – 7 arbejdsdage, men i pressede situationer bestræber vi os på at hjælpe kunderne, i nogle tilfælde, i løbet af bare få timer.

Når du skal have skåret i tyndere dimensioner eller i materialer som messing og kobber bruger vi vores fiberlaser! Læs mere her >

Kontakt​ Rustek A/S

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo:

Rustek A/S

CVR: 33389477​

Kontakt os​:

Telefon: +45 96 83 71 31

E-mail: rustek@rustek.dk

Vurderet 4,8 / 5 stjerner ud fra mere end 4 anmeldelser på Facebook​.