​Professionel laserskæring, kantpres, pladebukning og opkortning.

Kantpresser og pladebukker klarer opgaven

Rustek A/S til din rådighed

Hos Rustek A/S i Skive pladebukker og kantpresser vi i højeste kvalitet. Vi servicerer kunder i hele Danmark og i udlandet. Vi har mange års erfaring i at arbejde med pladebearbejdning og har anskaffet den nyeste teknologi til at sikre den mest optimale betjening af vores kunder. Vi kan arbejde med alt fra det hele basale værktøj, såsom en pladesaks, til robotter af den nyeste teknologi.


Når vi pladebukker og kantpresser, er det altid ensartet og effektivt samt til særdeles skarpe priser. En stor del af strategien hos Rustek A/S er at optimere vores produktion gennem automatisering, og derfor har vi mange robotbetjente maskiner.

Panelbukkecenter med høje hastigheder

Hos RUSTEK A/S har vi investeret i en af de allermest avancerede og hurtige maskiner på markedet til at kantpresse.

Vores Salvagnini Panelbukkecenter giver enorme fordele, både økonomisk og designmæssigt, og dét i kombination med vores andre typer bukkemaskiner, giver uanede muligheder, hvad enten du har behov for en rørbukker, pladebukker eller kantbukker.

Kantpresser sikrer stor fleksibilitet

Ved at kantpresse sikres den avancerede og fleksible pladebukning, og vores maskiner er forsynet med avanceret teknologi, der sikrer en høj kvalitet samt lave produktionsomkostninger til glæde for vores kunder.

3D-simulation og store muligheder i software

Inden produktionsstart importerer vi tegningerne til bukkesoftwaren, som danner en komplet 3D-simulation. I denne proces sker der flere ting, men først og fremmest sikrer softwaren, at alle emner udfoldes korrekt og laver skærefiler, der ender med at opfylde alle krav og specifikationer. Simuleringen sikrer også, at der er de værktøjer til rådighed, som opgaven kræver. På denne vis kan vi bestille eventuelle manglende dele hjem, eller kontakte kunden og i dialog komme hurtigt frem til en løsning, der giver det bedst mulige resultat, og dette til den rigtige pris.

Kontakt os og hør mere

Ring på telefon 96 83 71 31 eller skriv til vores e-mail rustek@rustek.dk, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kantpresser og pladebukker.​ Vi sender gerne et uforpligtende tilbud. 

Klik på billederne nedenfor for at se dem større​:

Knap til en videopræsentation

Klik på en af videoerne nedenunder for at se vores kantpresser i funktion:
​ 

Kontakt​ Rustek A/S

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo:

Rustek A/S

CVR: 33389477​

Kontakt os​:

Telefon: +45 96 83 71 31

E-mail: rustek@rustek.dk

Vurderet 4,8 / 5 stjerner ud fra mere end 4 anmeldelser på Facebook​.