Kantpresser og panelbukker klarer opgaven

Hos Rustek A/S i Skive tilbyder vi kantpresning og pladebukning af højeste kvalitet for kunder fra Midtjylland samt resten af Jylland og Danmark, og vi kan derfor bukke og presse ensartet og effektivt til fornuftige priser. Vores LVD kantpresser sikrer en meget avanceret og fleksibel kantpresnings, og grundet blandt andet lasersikkerhed må den i pressegang køre tre gange hurtigere end mange konkurrenters. En 50 HK motor på hydraulikanlægget samt en stor oliekøler gør det muligt at udføre pladebukning ved denne høje hastighed.

Pladebukker med 3D-simulation

Har du behov for pladebukning eller kantpresning, ligger vi inde med den nyeste og mest avancerede type pladebukker, som sikrer, at bukningen sker ensartet, effektiv og uden fejl. Vores robot-bukkecelle gør os i stand til at bukke i høj kvalitet, samtidig med at vi holder et lavt prismæssigt niveau.

Inden påbegyndelse importerer vi tegninger til bukke-softwaren, som danner en komplet 3D-simulation. Dermed kan softwaren beregne, om udfoldningerne passer, inden vores pladebukker går i gang. Simulationen sikrer, at alle parametre bliver tilrettet efter maskinen, så der ikke sker fejl.

Stor ekspertise med kantpresning

Vi har stor erfaring i at arbejde med kantpresser og har derfor anskaffet den nyeste teknologi til at sikre den mest optimale betjening. Til bukning af mere avancerede emner har vi udstyr til opmåling af vinkler. Det foregår ved hjælp af laserteknologi, hvor små laser-sensorer måler vinklerne under selve bukkeprocessen. Det gør de uden forsinkelse af bukket og sikrer dermed et minimalt materialespild.

Kontakt os omkring vores kantpresser

Ring på telefon 96 83 71 31 eller skriv til vores e-mail rustek@rustek.dk, hvis du vil høre mere om kantpresning og pladebukning.

Knap til en videopræsentation

Klik på en af videoerne nedenunder for at se vores kantpresser i funktion:

Klik på billederne nedenfor for at se dem større​:

Kontakt​ Rustek A/S

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo:

Rustek A/S

CVR: 33389477​

Kontakt os​:

Telefon: +45 96 83 71 31

E-mail: rustek@rustek.dk

Vurderet 4,8 / 5 stjerner ud fra mere end 4 anmeldelser på Facebook​.