Kantpresser og panelbukker klarer opgaven

Hos Rustek A/S i Skive tilbyder vi kantpresning og pladebukning af højeste kvalitet for kunder i Danmark og udlandet.


Vi kan bukke og presse ensartet og effektivt til særdeles skarpe priser. En stor del af RUSTEK A/S´s strategi er at optimere vores produktion gennem automatisering, og derfor har vi mange robotbetjente maskiner.

Panelbukkecenter med høje hastigheder

Hos RUSTEK A/S har vi investeret i en af de allermest avancerede og hurtige maskiner på markedet til at bukke plade.

Vores Salvagnini Panelbukkecenter giver enorme fordele, både økonomisk og designmæssigt, og når man kobler den med vores andre typer bukkemaskiner, får man uanede muligheder.​

Kantpressere sikre stor fleksibilitet

Vores kantpressere sikrer en meget avanceret og fleksibel pladebukning, og vores maskiner er forsynet med avanceret teknologi, der sikre en høj kvalitet samt lave produktionsomkostninger til glæde for vore kunder.

3D-simulation og store muligheder i software

Inden produktionsstart importerer vi tegningerne til bukke-softwaren, som danner en komplet 3D-simulation. I denne proces sker der flere ting, men først og fremmest, så sikre softwaren at alle emner udfoldes korrekt, og laver skærefiler, der ender med at opfylde alle krav og specifikationer. Simuleringen sikrer også at der er de værktøjer til rådighed, som opgaven kræver, på denne vis kan vi bestille eventuelle manglende dele hjem, eller kontakte kunden og i dialog komme hurtigt frem til en løsning der giver det bedst mulige resultat, og dette til den rigtige pris.

Stor ekspertise med pladebearbejdning

Vi har mange års erfaring i at arbejde med pladebearbejdning og har anskaffet den nyeste teknologi til at sikre den mest optimale betjening af vores kunder.

​​

Kontakt os omkring Pladebukning

Ring på telefon 96 83 71 31 eller skriv til vores e-mail rustek@rustek.dk, hvis du vil høre mere om kantpresning og pladebukning.​

Klik på billederne nedenfor for at se dem større​:

Knap til en videopræsentation

Klik på en af videoerne nedenunder for at se vores kantpresser i funktion:
​ 

Kontakt​ Rustek A/S

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo:

Rustek A/S

CVR: 33389477​

Kontakt os​:

Telefon: +45 96 83 71 31

E-mail: rustek@rustek.dk

Vurderet 4,8 / 5 stjerner ud fra mere end 4 anmeldelser på Facebook​.