Robotsvejsning med avanceret svejserobot

Hos Rustek A/S i Skive tilbyder vi robotsvejsning til alle behov fra vores specialiserede maskinpark med en svejserobot. Har du større og monotone svejseopgaver, som skal løses, kan det ofte udføres mest billigt og effektivt med robotsvejsning.

Vi råder over 4 svejserobotter, hvoraf to er fastplacerede mellem svejsebordene, mens den tredje og fjerde svejserobot er bevægelig på rails – alle er med kraftige manipulatorer. En fastplaceret svejserobot giver som oftest den hurtigste afvikling, og vil ofte være den billigste løsning, når det er muligt at bruge dem, hvor de bevægelige har en større fleksibillitet.

Svejserobot med stor fleksibilitet

Robotsvejsning af større og mere avancerede produkter sker typisk på en af vores 3 store celler, der har manipulatorer med et arbejdsområde på op til 3000 millimeter i længden, en rækkevidde på henholdsvis 1800, 1900 og 2000 millimeter, og de kan håndtere selv relativt tunge emner. De 2 er også forsynet med en ekstern akse (rails) til at flytte robotten, og den ene deraf, har yderligere en ekstra akse på bordet. Det giver meget stor fleksibilitet ved robotsvejsning på emner, som er fysisk store eller har avanceret form, her kan man altid opnå den perfekte svejse position.

Effektiv programmering under robotsvejsning

Ved mindre opgaver kan programmeringen foregå ved robotten med et teach panel, der styrer en svejserobot og dens bevægelser. Hos Rustek A/S har vi også investeret i offline programmering, hvor vi kan opbygge store tidskrævende programmer, mens svejsningen kører samtidigt. Vi kan hurtigt lave rettelser i eksisterende programmer, uden at det kræver stop på maskinerne.

Kontakt os for nærmere information

Ring på telefon 96 83 71 31 eller skriv til e-mail rustek@rustek.dk, hvis du vil høre mere om robotsvejsning med en svejserobot. Vi har stor erfaring, og vi leverer altid kvalitet til tiden for vores mange kunder i Midtjylland og det øvrige Jylland samt i resten af landet.

Knap til en videopræsentation

Se videoen nedenunder for at se vores "Lille" svejserobot i funktion!

Kontakt​ Rustek A/S

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo:

Rustek A/S

CVR: 33389477​

Kontakt os​:

Telefon: +45 96 83 71 31

E-mail: rustek@rustek.dk

Vurderet 4,8 / 5 stjerner ud fra mere end 4 anmeldelser på Facebook​.