Svejsning og montage – mange forskellige opgaver

Rustek A/S udfører en bred vifte af arbejdsopgaver inden for både svejsning og montage. Vi har mange års erfaring og kan tilbyde alt fra højt specialiseret og effektiv robotsvejsning til manuel udførelse af certificerede svejsere. Vi råder over tre robotsvejseceller, se mere her. Det betyder, at vi her i Skive kan tilbyde svejsemontage i høj kvalitet til meget fornuftige priser, til glæde for kunder fra Midtjylland/Jylland samt resten af landet.

Montage-opgaver udføres

Vi håndterer blandt andet også mekanisk montage, hvis dette ønskes. Vi bruger både underleverandører, samt vores egne folk, afhængigt af opgaven.

Vælg mellem svejsning med robot eller manuelt

Vores alsidige udvalg af svejserobotter betyder, at vi kan tilbyde svejsning og montage i høj kvalitet og med kort ventetid. Vi sætter en ære i at tilpasse os den enkelte kundes behov, uanset om der er tale om ren svejsning eller samlede projekter. Vi er særdeles effektive og kan levere med kort varsel, når det er nødvendigt. Igennem årene har vi blandt andet arbejdet for kunder i fødevareindustrien, som nyder godt af vores døgnservice, og vi kan levere svejsning og montage i bl.a. aluminium, stål støbejern.

Kontakt os og hør mere om vores løsninger

Ring på telefon 96 83 71 31 eller skriv til vores e-mail rustek@rustek.dk, hvis du vil høre mere om svejsemontage. Vi kan hjælpe dig med at finde de løsninger inden for svejsning og projektstyring, som passer bedst til din økonomi og dit projekt.​

Knap til en videopræsentation

Klik på en af videoerne nedenunder for at se vores svejsearbejde:

Kontakt​ Rustek A/S

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo:

Rustek A/S

CVR: 33389477​

Kontakt os​:

Telefon: +45 96 83 71 31

E-mail: rustek@rustek.dk

Vurderet 4,8 / 5 stjerner ud fra mere end 4 anmeldelser på Facebook​.